Ord

Tankar….DSC_0356

Här sitter jag mitt i sommaren låter tankarna löpa fritt, det är grönt och sommarblommorna blommar för fullt, solen skiner behagligt och det är otroligt vackert.
Det doftar riktigt av sommar och vinden rufsar runt i mitt hår, som pappa kunde göra och ge mig sitt vackra leende, ”mitt älskade barn du är för tokig, sitter du här och filosoferar igen” Kunde han säga, nästan så jag hör honom och känner honom precis bredvid mig. Föräldrar som man har haft hela livet, en dag finns de inte där mera, borta och tomt, man vet inte vad och hur sorgen och tomheten känns förrän du är där. En saknad jag bär med mig resten av mitt liv, jag lär mig leva med den och minns de underbara stunderna tillsammans, våra älskade föräldrar. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om dem, det gick så fort allting men ändå som det skulle, en milstolpe i mitt liv och i mångas liv, men jag väljer att ge dem ett eget inlägg längre fram.

Denna sommardag tänkte jag skulle få handla om hur livet vänder och kan få mig att le igen, att se och kunna känna kärleken i livet, att andas kärleken till livet och till mig själv. Att se mig själv att jag kan, jag är inte världsbäst på det jag gör, men jag gör det jag gör för det får mig att känna mig levande och känna kärleken till det kreativa och vackra i vad jag kan prestera, eller ett bättre uttryck det jag älskar att göra.
Många tycker säkert att jag är flummig och alldeles för känslig, men se det bryr jag mig inte om! Jag är den jag är och det är jag förbaskat stolt över, det viktiga är att jag får vara den jag är. Lika stor respekt som jag ger mina vänner i att de får vara som de vill och ha sina åsikter, den respekten hoppas jag få tillbaka.

Jag har gjort val det senaste året för min egen hälsas skull, kanske inte det bästa ur alla aspekter, men jag gjorde val utifrån den platsen jag var just då.
Idag känns livet lättare att andas, det har varit tungt och mycket har jag gått igenom, men det blir lättare för var dag och jag känner mig mera hel och uppfylld av liv än förut. Idag tror jag starkt på ett underbart liv, med kärlek och tillit till mig själv och livet.