Skapa…

Det skapas en hel del i min Ateljé nu, det är så underbart, inspirationen från utställningen ligger kvar och ger mig kraft och nya tavlor. Hinner nästan inte göra allt som kommer upp i mitt sinne, det är fantastiskt att få möjligheten att nå den kreativa ådran igen. Funderar på att hålla lite kurser framöver, det var några som frågade på utställningen om jag höll kurs och det kan jag mycket väl tänka mig att göra. En lördag eller söndag i Prästgården, det kommer ut ett utbud snart och jag hoppas på att få ge min inspiration vidare. ☀

Om någon vill komma och se på mina målningar? Hör av er så kan ni komma hem till mig på en privat rundvandring! Det kommer att bli en begränsad endagsutsällning i början av hösten här, så håll koll om ni är nyfikna

Jag målar vidare i sensommaren 😊! Önskar dig en underbar dag ☀ 💖

Creating things…
There is a lot of things in my studio now going on, it’s so wonderful, the inspiration from the exhibition remains and gives me power and new paintings. There is hard to carch averything that comes up in my mind, it’s great to get the opportunity to reach the creative again. Thinking about holding some courses in the future, there were some who asked at the Vernissage if I was heading and I would like to do that. One Saturday or Sunday in the Prästgården, there will be a selection soon and I hope to continue my inspiration. ☀

If anyone wants to come and see my paintings? Give me an mail or a call and you can come home to me on a private tour! There will be a limited dayout at the beginning of autumn here, so keep an eye out if you’re curious

I will continue in the late summer 😊! Wishing you a wonderful day ☀ 💖DSC_2641

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s