Liten rundvandring…

Vilken vecka det har varit i Risinge Prästgård! Så roligt att många ville komma och titta på utställningen, både vänner och nya bekantskaper. Stort Tack till Monika Lantz, Bettan Möller, Torbjörn Båtman, Johan Yderfors, Karin Oscarsson, Karin Sjöholm, Kristin Yderfors, Hugo Andersson, Anders Härnbro, Lars Lindberg, Karl-Magnus Karlsson, Annika Wiggander, Marie Helin, Roger och Margit Sjöholm, Sylvia och Lars-Arne Esping, Per Aronsson, Fredrik och Monika Blomberg, Per och Sofia Blomberg, Marie Felix , Risinge Hembygdsförening, Björn Arvidsson för det goda kaffebrödet och alla glada tillrop, m fl. Jag hoppas att det blir fler gånger.

Nästan alla tavlor är till försäljning, och pris som angavs är ett ca pris, är du intresserad så kan vi säkert göra en överenskommelse, hör gärna av dig med ett PM. Eller vill göra någon form av beställning, som eget motiv eller liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s