Välkommen till min Ateljé

Här kan du se allt jag skapar direkt i din dator eller mobil!
Helt nyligen började jag med att publicera mina alster, har i många år ritat och tecknat/målat och även fotat en hel del, men aldrig visat något för mer än mina närmaste vänner. En sorglig händelse i mitt liv fick mig att besluta att visa min konstnärliga sida för de som vill se den, livet är för kort för att dölja och gömma. Det är livet vi lever som är här och nu, som är viktigt, som är nuet, det vackra och oförgängliga, nuet.
Välkomna ännu en gång!

Welcome, please send me a mail if you want to know more about my art.
I you wont to order, sen me an email.
Finns intresse för min konst så når ni mig via, jag tar emot beställning.
annavictoriaskonst@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s